Proiectare si modelare 3D

Activitatea de proiectare este una dintre cele mai complicate din domeniul tehnic. Presupune stapanirea mai multor discipline si cunoasterea ultimelor unelte digitale si nu numai, daca se doreste obtinerea unui produs de inalta calitate care sa faca fata rigorilor pietei moderne. Exact acesta este obiectivul serviciului nostru de proiectare. Livram produse care nu numai ca depasesc concurenta in materie de calitate si fiabilitate, dar care reprezinta o solutie viabila in termeni de cost si fiabilitate.
Intentionam sa livram tuturor partenerilor nostri produse de cea mai inalta calitate, in cel mai scurt timp, la costuri minime. Totodata, cunoastem faptul ca in zilele noastre, un desen 2D este insuficient atunci cand vine vorba de un produs nou, astfel ca oferim si modelul 3D, atat al produsului cat, daca este cazul, si al ansamblului din care face parte, pentru a oferi o cat mai buna perspectiva.

Modelare Generativa (Generative Design)

Modelarea generativa va va ajuta sa fiti cu un pas inaintea competitiei. Cu aceasta tehnica, puteti obtine beneficii incredibile in materie de reducere a greutatii, imbunatatirea rezistentei mecanice, reducerea costurilor de productie sau imbunatatirea transferului termic, ca urmare a utilizarii inteligentei artificiale (AI) in procesul de proiectare.